Menu

Indmeldelse

 

Indmeldelse i Vordingborg IF  klik   Indmeldelse her

 

I Vordingborg IF har vi hold i alle aldre - fra de mindste microer til de ældste veteraner, for både piger og drenge til kvinder og herrer. Med klubbens godt 550 medlemmer er der god grund til, at hele familien kan spille fodbold.

Hvis du har lyst til at prøve at spille med, er du altid velkommen til bare at dukke op, og prøve om det er noget for dig, inden du melder dig ind. Du kommer bare forbi til træning i klubben eller du kan kontakte træneren eller lederen for det enkelte hold på forhånd.

Under AFDELINGER i hovedmenuen i kan du se, hvornår de enkelte afdelinger træner, samt kontaktinformationer til trænere.

Du kan finde betingelserne for medlemskab ved at klikke her

 

Vær opmærksom på at, hvis det ikke er dig selv, du indmelder, at det er spillerens navn og data, der indtastes, og ikke betalerens. Dette skyldes, at der oprettes en spillerlicens, og denne skulle jo gerne være på spilleren og ikke forælderen.

 

Ved indmeldelse bliver du bedt om at betale første kontingent ved at indtaste kreditkortoplysninger. Der kan benyttes Visa-kort, Visa/dankort eller Mastercard, men ikke f.eks. et rent dankort uden visa.

Vær opmærksom på, at når du betaler denne indmeldelse tilmelder du sig samtidig til et abonnement i klubben, som giver klubben mulighed for automatisk at trække kommende kontingentopkrævninger på dit kort. Dette sker dog efter at du er blevet orienteret 7 dage før pr. mail. Du har herved mulighed for at standse trækket ved at kontakte kassereren.

Dine kortoplysninger bliver ikke opbevaret af klubben eller DBU - de ligger udelukkende hos DBU's certificerede betalingspartner.

Har du problemer med dette, så kontakt kassereren på lene@vifnet.dk

 

Du kan herunder se hvad det koster at være medlem i Vordingborg IF

 

Afdeling Kontingent pr. halvår
Kvinde Senior 750,-
Herre Seniorer 825,-
Old boys/veteraner (over 30) 750,-
ungdom (U14 - U19) 600,-
drenge/piger (U11 -U13) 550,-
børn (U8 - U10) 450,-
Børn U7 350,-
Micro (U2 - U6) 250,-
Spil bold mand/superveteran 300,-
Fodbold Fitness 300,-
Passive 200,- pr. år

 

Efterskoleelever betaler ½ kontingent.

 

Luk